Mycket har hänt..

Mycket har hänt..

Mycket har hänt..

..under första delen av 2020.

Milblue's A-kull har hunnit fylla 2år! Stort grattis till valparna, Nomis, Hugo, Bob, Alpha, Alice, Tyra, Gilda & Sky! Dock är nästan hela värden nedstängd pga Coronakrisen. Inget kalas kan hållas i år och inte heller kan några championat tas än så länge. Vi får alla vara försiktiga och göra vad vi kan för att minska spridningen.
Gilda njuter av vår-solen och Sky är alltid glad, precis som vanligt.

IMG_0659JPGIMG_0391jpg

Vi hann med en resa ner till Cornelia i Belgien. Låt mig presentera solstrålen Seepferdchen aus dem Elbe-Urstromtal. Vårt nya tillskott här hemma. Han är väldigt kärleksfull och härlig. Vi började träna en del och var på en inoff valputställning med honom, innan allt stängdes ner. Nu busar han hemma på heltid. Från och till tycker Tonks att han och Sky är alldeles för jobbiga, då flyttar hon ner till min mormor och morfar några dagar och lever pensionärsliv. Sedan är allt bra igen. De har sina personligheter och ideér. 

IMG_0656jpgIMG_0733JPGIMG_0711JPG

Tonks kom i löp något tidigare än beräknat, vilket var en väldig tur för vi hann precis ner till Gesa och Uffe i Hamburg och sedan hem igen. Ett stort tack till dem och nu väntar vi alla spänt på valpar. De beräknas komma i början av Maj. 
Pappa: CH Pulverfass aus dem Elbe-Urstromtal 

IMG_0785jpgPulverfass-aus-dem-Elbe-Urstromtal-3jpg

Och mamman är Tonks, NORD JV-16, NORD UCH Grey Souls Blackbird Flying

IMG_3167jpg

Sedan vill jag tillägga ett stort grattis till Hagrid! BOB båda dagarna på Mydog i januari och i veckan kom resultaten - HD grad A & ED UA (0) 
Polarfriend Delightful Isak, adoptivson och old english sheepdog i hjärtat. 


IMG_1013JPGB_0685 1JPG